Spill og moro på kontoret

Skap en morsommere arbeidsplass for dine medarbeidere! Lekenhet og spill bidrar også til økt kreativitet og problemløsningsevne.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

Vis verdsettelse og øk kreativiteten med spill

Aktiviteter fremmer interaksjon og samarbeid mellom medarbeidere. Ved å delta i felles aktiviteter kan teamfølelsen styrkes og relasjoner forbedres. Dette kan øke kommunikasjonen og samarbeidet mellom medarbeidere og bidra til en positiv arbeidskultur. 
Å tilby aktiviteter viser at arbeidsgiveren bryr seg om medarbeidernes trivsel og velvære. Dette kan øke medarbeidernes motivasjon og engasjement på arbeidsplassen. Ved å skape et morsomt og stimulerende arbeidsmiljø kan aktiviteter bidra til at medarbeiderne føler seg verdsatt og motiverte til å yte sitt beste.

 

  • Kreativt teamarbeid
  • Fleksibelt
  • Forbedret arbeidsmiljø

Vil du også skape et trivelig kontor?

Kontakt oss så hjelper vi deg med å skape et hyggeligere arbeidsmiljø for deg og dine kollegaer.