La oss skape fremtidens kontor sammen

Vi er svært stolte av hva vi har oppnådd til nå, men reisen har bare så vidt begynt. Vi utvider stadig teamet vårt med fantastiske medarbeidere som er like opptatt av kontoret som det vi er.

Ansatte hos Joyweek

Joyweek tar vare på sine ansatte. Vårt ønske er og kommer alltid til å være at medarbeiderne våre føler seg inkludert og som en del av fellesskapet. Joyweek skal være en arbeidsplass som inspirerer – og der mangfold er en selvfølge.

«Det beste med Joyweek er helt klart de mulighetene vi har for å kunne skape de beste forutsetningene for sømløse og fleksible kontorløsninger for våre kunder. Vi er et solid team som samarbeider bra og som brenner for å effektivisere deres arbeidshverdag.»
Philip Dahlgren Account Manager, Joyweek

Verdiene våre er en del av oss

Vi i Joyweek har tro på laget, på samarbeidet i teamet og det vi oppnår sammen. Verdiene våre er det som forener oss, både internt og eksternt.

Vi bryr oss

Dette er viktig for oss. Vi bryr oss virkelig om kundene, medarbeiderne og partnerne våre.

Vi engasjerer oss

Vi drives av å ta fatt i utfordringer og finne den riktige løsningen for deg. Høyt engasjement er en selvfølge i vårt daglige arbeid.

Vi utfordrer

Vi utfordrer alltid – enten det er snakk om markedet, løsninger, konkurrenter eller oss selv. Det ligger ganske enkelt i vår natur.