Kontorflytting

Våre erfarne prosjektledere og medarbeidere hjelper deg hele veien fra planlegging og pakking til flyttedagen. Den eneste du trenger å gjøre, er å flytte inn.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

Hvordan jobber vi med miljøvennlig kontoravvikling?

I forbindelse med bedriftsflyttingen hjelper vi deg med å gå igjennom inventaret og sørger for at alt som ikke skal med på flyttelasset, blir ivaretatt på best mulig måte for å minimere miljøbelastningen. Vi beregner også bærekraftsgevinsten virksomheten kan oppnå i forbindelse med avviklingen av lokalene, sammenlignet med tradisjonell kontorflytting.

Gjenbruk

Sammen går vi gjennom det du ikke vil ha med i flyttingen, og sørger for at mest mulig blir gjenbrukt. Vi hjelper deg med å selge det du ikke skal ha med videre, og alle inntektene går tilbake til bedriften din. Det som ikke kan selges, doneres til noen som trenger det.

Kildesortering

Ikke alt kan gjenbrukes, visse ting må dessverre kastes. Vi sørger for at det som skal kastes, blir kildesortert og resirkulert. På den måten går minst mulig til spille, og vi reduserer forbruket av naturressurser.

Effektiv transport

Ved å pakke og laste varene dine mer effektivt i flyttebilen samt bruke riktig dimensjonerte flyttebiler kreves det færre turer, noe som reduserer CO2-utslippet.

Flytt med Joyweek!

Ekspertene våre har jobbet i mange år med eiendomsselskaper og hjulpet mange bedrifter med flytteprosjekter. Kom i gang nå og unngå flyttestresset.

Vil du ha hjelp med innredningen også?

Våre erfarne interiørarkitekter finner gode løsninger uansett om du bare vil ommøblere eller skape noe helt nytt.