Fruktkurver

Vi leverer fruktkurver med fersk frukt til arbeidsplassen din, helt etter dine ønsker.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

Nå blir det enkelt å tilby frukt til de ansatte på kontoret

Fornøydgaranti

Vi går gjennom alle varer før levering for å sørge for at du får frukt av høyeste kvalitet. Med smaksgarantien vår kan du enkelt ta et bilde av skadet frukt, så sørger vi for at du kompenseres ved neste levering.

Stort utvalg

Vi tilbyr fruktkurver for alle smaker og sesonger. Fruktkurvene fås i størrelsene 4, 6, 9 og 11 kg. Vi sørger for at du får et prisoverslag tilpasset bedriften din.

Klimakompensert

Alle fruktkurvene våre er klimakompenserte, og vi tilbyr tilpassede leveringsmuligheter i hele Norge. Vi tar også hånd om all returfrukt, som enten gjenvinnes til biogass, spises av dyr i lokale dyreparker eller gis til hjelpeorganisasjoner.

Mer enn bare frukt

Som totalleverandør hjelper vi deg med alt du trenger til arbeidsplassen. Derfor tilbyr vi mer å tygge på enn bare frukt. Vi leverer for eksempel:

  • Kaffe og te
  • Melk, inkludert laktosefri melk, soyamelk, havremelk og andre varianter
  • Nøtter og nøtteblandinger
  • Søtsaker
  • Fruktfat til konferanser med eller uten søtsaker

Bærekraft og klimakompensasjon

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Kontakt oss for å motta et tilbud

Selgerne våre har lang erfaring i bransjen og hjelper deg gjerne med å bestille riktig fruktkurv og rett mengde frukt.