Mensbeskyttelse på jobben

En dispenser er en enkel måte å tilby gratis mensbeskyttelse til ansatte og besøkende på. Ta et viktig steg mot en mer inkluderende arbeidsplass. Selvfølgelig 100 prosent klimakompensert.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

Gjør mensbeskyttelse like lett tilgjengelig som såpe og toalettpapir, som det burde være. Dispenseren vår er tilpasset to størrelser tamponger og har et stilig design som passer fint inn i alle miljøer.

Romslig og smart dispenser

Dispenseren vår fås i to ulike varianter med plass til 32 tamponger. Dispenseren har en nivåindikator på fremsiden.

Sikker i bruk

Dispenseren leveres med to tilhørende nøkler og har en integrert mekanisk tidsforsinkelse som forhindrer misbruk.

Kompakt og lekkert design

Dispenseren har følgende størrelse (L × B × D): 314 × 200 × 147 mm. Den veier 1,3 kg og fås i svart eller støvrosa.

Bærekraft og klimakompensasjon

Som en del av klimastrategien vår klimakompenserer vi for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene vi leverer. Det betyr at vi beregner, reduserer og klimakompenserer 100 % av klimaavtrykket vårt.

Noe du lurer på angående mensbeskyttelse på jobben?

Vi hjelper deg med å finne løsninger som bidrar til en mer inkluderende og likestilt arbeidsplass. Kontakt oss i dag for å få mer informasjon!