Kontorplanter

Plantevegger, potteplanter og plantemøbler er ikke bare flotte å se på, de forbedrer også luftkvaliteten, demper støy og skaper trivsel. Lei planter av oss med service inkludert.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

Lei planter av oss med service inkludert! Vi tar vare på plantene dine og bytter ut de som ikke har det så bra – så du kan ha det bra i grønne omgivelser.

Service og garanti

Plantegarantien vår sørger for at plantene dine alltid er fine og velstelte. Planter som ikke ser så bra ut lenger, bytter vi ut.

Tilpassede løsninger

Planteekspertene våre hjelper deg med å finne riktig løsning for kontoret ditt. Ingen rom er for små eller for store for oss.

Et bedre arbeidsmiljø

Bedre luftkvalitet gjør de ansatte mer opplagt og produktive.

Bærekraft

Med gjenbruk sparer vi miljøet for ny produksjon og gjenvinning. Vi gjennomgår kontorinnredningen sammen med deg for å avgjøre hvilke planter og potter som kan gjenbrukes, og hva som bør byttes ut med noe nytt.
Vi klimatkompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Ofte stilte spørsmål om kontorplanter

Forbedre arbeidsmiljøet med kontorplanter!

Kontakt oss nå, så hjelper vi deg med å finne riktig løsning og de perfekte plantene til kontoret ditt.