Kontorinnredning

Kontorets nye rolle er å bygge sterke fellesskap. Ønsker du å skape et mer stimulerende arbeidsmiljø? Interiørarkitektene våre hjelper deg med å innrede kontoret ditt eller andre lokaler – uansett om du planlegger å ominnrede, forbedre eller skape noe helt nytt.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

«Et attraktivt kontor for meg er et sted man faktisk ønsker å dra til, og den følelsen har Joyweek skapt her.»
Patrik Tengdelius Chief operating officer, Vafo

Møteromsboks

Hjernen vår fungerer bedre når vi jobber i et stille og rolig miljø. I en møteromsboks kan du stenge ute forstyrrende lyder og dra nytte av den gode belysningen, noe som lar deg fokusere på arbeidsoppgavene dine og jobbe mer effektivt.

Ofte stilte spørsmål om innredningstjenesten vår

Kom i gang med kontorinnredningen!

Omplanering, forbedre eller skape nytt. Alternativene er mange! Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte løsningen for ditt kontor.