Luftrensere

Luftrenseren vår LightAir eliminerer så å si alle skadelige virus og partikler i luften – perfekt for pollenallergikere eller alle som jobber i åpne kontorlandskap eller på skoler.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi har alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

Ren luft som tjeneste

Vi installerer luftrenseren på arbeidsplassen og utfører regelmessig vedlikehold. Filter og slitne deler bytter vi ut ved behov. Dette betyr at du har en evig garanti og aldri trenger å tenke på ekstra kostnader knyttet til vedlikehold eller reparasjoner. Tjenesten er uten bindingstid, du kan avslutte abonnementet når du vil.

Hvordan fungerer virushemmerne?

I denne videoen kan du se hvordan virus nøytraliseres med IonFlow-teknologien. Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer.

Dokumentert effekt

En syvårig forskningsstudie ved Karolinska Institutet i Stockholm viser at LightAirs teknologi kan uskadeliggjøre mer enn 97 prosent av virus som forårsaker noen av de vanligste virusinfeksjonene, som influensa, omgangssyke og diaré. Dermed kan sykefraværet reduseres med hele 20 prosent. Innendørs forurensning er blant de største miljøhelserisikoene vi har, og kan også forårsake symptomer som tretthet, hodepine og konsentrasjonsvansker.
Luftrenseren LightAir eliminerer alle skadelige allergener og virus i inneluften og topper listen over effektive luftrensere. Resultatet blir økt velvære på jobben.

Ofte stilte spørsmål om luftrenseren LightAir

Kontakt oss for å få et tilbud!

Vi har lang erfaring med luftrensere og hjelper deg gjerne hvis du lurer på noe eller ønsker et tilbud.