Vanndispensere og vannløsninger

Ingenting er mer oppfriskende enn et iskaldt glass vann. Vi tilbyr både innebygde og frittstående vannautomater til arbeidsplassen, som serverer frisktappet vann med og uten kullsyre.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

En stilren løsning som byr på kaldt og friskt vann

Maskinenes best-taste-filter er et kullfilter som fjerner partikler som kan gi vond smak – uavhengig av kvaliteten på det innkommende vannet. Takket være sirkulasjonen mellom maskinen og tappetårnet får du alltid vann som holder perfekt temperatur, hver eneste gang.
Samtlige tappetårn fås i to ulike størrelser, og du kan selv velge hvilken utførelse som passer best inn på kontoret ditt:

  • Kobber
  • Matt kobber
  • Gold
  • Black Chrome
  • Chrome

Finn den beste løsningen til kontoret ditt!

Våre vanneksperter har lang erfaring med ulike vannløsninger og hjelper deg gjerne med å finne den rette løsningen til arbeidsplassen din.

Bærekraft og klimakompensasjon

Som en del av klimastrategien vår klimakompenserer vi for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene vi leverer. Det betyr at vi beregner, reduserer og klimakompenserer 100 % av klimaavtrykket vårt.